Meniu Închide

Cum? De premieră nu v-am zis?

Ne-a cuprins nostalgia turneului, când… ne-am dat seama că fix despre premieră nu v-am povestit! Așezați-vă, nu va dura mult, așa cum v-am obișnuit.

Pe scurt, iată cum ne-a fost începutul călătoriei (ne-am entuziasmat de parcă am retrăi chiar acum acele momente):
Prima reprezentație a spectacolului nostru, „Legenda din Hamelin, o posibilă istorie a sașilor”, a avut loc în localitatea Cisnădioara. Fiind prima noastră ieșite la public, vă dați seama cât de emoționați am fost, nu?
Colegii noștri tehnicieni au pregătit scena mobilă cu multă minuțiozitate. Luminile, sunetul și întreaga amplasare trebuiau să fie perfect aranjate pentru marele eveniment. Au făcut teste, noi am trecut rapid prin spectacol, apoi am așteptat momentul.
Spectatorii au început să se strângă în jurul scenei mobile destul de devreme – semn că, probabil, și ei erau la fel de entuziasmați și emoționați ca noi.
Spectacolul a început, iar noi ne-am simțit atât de bine primiți de spectatorii noștri, încât am dat la o parte orice fel de emoție. Doar ne-am bucurat de moment, împreună cu ei. La final, ne-am simțit onorați de faptul că aplauzele continuau să curgă, de parcă nu se mai opreau. Suntem plini de recunoștință pentru toate aceste momente în care ne reamintim de ce facem ceea ce facem și, mai ales, pentru cine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *