Meniu Închide

„Legenda din Hamelin, o posibilă istorie a sașilor” la Sighișoara

5 noiembrie 2023. Suntem la Sighișoara cu spectacolul nostru, „Legenda din Hamelin, o posibilă istorie a sașilor”. Știm că ne apropiem de sfârșitul turneului și parcă ne dorim să jucăm spectacolul acesta tot mai mult.

Turnurile medievale și străzile înguste pavate cu piatră din Sighișoara au fost decorul perfect pentru spectacolul nostru. Noi, cel puțin, nu ne mai săturam privindu-le. Din pricina unei ploi teribile, spectacolul s-a desfășurat într-unul dintre spațiile pitorești ale orașului, care a adăugat o aură specială întregii reprezentații. Încărcat de istorie și atmosferă, publicul a fost captivat încă de la primele scene.

Împreună am creat un ansamblu armonios, care a transmis emoție și mesajul profund al spectacolului noastre. Muzica și efectele sonore au contribuit la crearea unei atmosfere magice și au accentuat intensitatea fiecărei scene, captivând publicul și adâncindu-i implicarea în poveste.

Cu fiecare aplauze și cuvinte de laudă din partea spectatorilor, am simțit că experiența noastră în Sighișoara a fost cu adevărat specială și unică. Atmosfera orașului și receptivitatea publicului au făcut ca această reprezentație să fie cu adevărat memorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *