În cadrul Stagiunii mobile unteatru, producția va călători prin Sibiu, Brașov, Sighișoara, Mediaș, Rupea, Șona, Hoghilag, Prod, Porumbacu de Sus, Viscri, Biertan, Richiș și Cisnădioara.
Scena mobilă asigură sustenabilitatea proiectului și promotorului ca instituție culturală. După finalizarea proiectului, scena mobilă va fi utilizată în continuare pentru reprezentații în București și în alte locații din România. Spectacolele existente vor fi adaptate pentru a fi jucate pe scena mobilă, iar noi spectacole vor fi create special pentru acest format.
Spectacolul de teatru este unul senzorial, noile tehnologii fiind utilizate în acest scop – de la video mapping și sound design până la elemente de regie care presupun interacțiunea cu publicul pentru a amplifica senzațiile trăite de acesta. Inovarea în proiect este scena mobilă, unică în România. Scena mobilă presupune utilizarea de soluții existente pe piață și ajustarea acestora la nevoile unteatru, respectiv modificarea unei mașini cu scopul de a crea o scenă de teatru cu dotările necesare.